Bine ati venit pe siteul clinicii Dr Murea Dental Art !

In cadrul clinicii noastre , de-a lungul anilor , s-a creat o puternica legatura intre noi si pacientii nostri . Fiindu-va alaturi din 1991,simtim ca deja facem parte din familie . In primul rand multumim increderii pe care ne-ati acordat-o revenind la noi impreuna cu copiii, parintii sau prietenii dumneavoastra . Ca drept multumire, an de an, am incercat sa ne imbunatatim serviciile si mereu am tinut cont de parerea dumneavoastra . Pentru a va face vizita mai placuta si mai sigura , clinica a fost dotata cu sisteme de aer conditionat cu functie de filtrare a aerului , internet WIFI gratuit si sistem de supraveghere video .

Prioritatile noastre :

Lipsa durerii – experienta indelungata si substantele din ce in ce mai eficiente au facut ca in cadrul clinicii noastre durere sa fie aproape inexistenta
Siguranta – Folosim materiale si instrumente de ultima generatie, consumabile de unica folosinta si proceduri de sterilizare la cele mai ridicate standarde.Clinica este dotata cu o sala speciala de sterilizare, care permite efectuarea manoperelor specifice in conditii de maxima igiena.Va asiguram ca am adoptat standarde internationale de igiena in fiecare aspect si procedura de lucru . Sănătatea dumneavoastră – profesia noastră.
Reputaţia – noi apreciem încrederea pacienţilor noştri şi o vom justifica, propunând un tratament eficient şi la cel mai înalt nivel.
Conştiinciozitatea – fiecare colaborator al clinicii îşi execută lucrarile cu profesionalism si responsabilitate maximă, deoarece considerăm că o astfel de atitudine faţă de pacientul nostru este unica corectă.
Eficienta – Pacientii nostri beneficiaza de programe individuale de tratament, ţinând cont de toate patologiile existente si de sensibilitatea fiecaruia in parte . Astfel dorim ca dupa fiecare procedura sa va pastrati zambetul pe buze .

Avem o deosebită plăcere să vă deservim în cadrul clinicii noastre !